hitta rätta lotten online!

Bingolotto

När bingolotto kom till våra hjärtan så ändrades hela Sverige för alltid. Innan så hade vi endast lotto, stryktipset, Bellman lotter, penninglotteriet och exempelvis triss. Det skedde något nytt och det berodde på att man hade först bingo som alltid är ett populärt spel för alla åldrar. Sen hade man även ett lottnummer på sin bingolott som man kunde vinna med. Man spelade bingo i tre omgångar via tv i direktsändning och Loket var programledaren. Man började med bingolotto bingo nummer ett, och hade man tur att man fick bingo först eller tillsammans med andra så kunde man ringa in och ta del av extra vinster. Det gjordes också utlottningar hela tiden dina bingolottnummer och man kunde vinna mycket bra priser och även stora pengar.

Idag så finns bingolotto kvar, men inte i samma regi som tidigare och ”still going strong” Men idag så har vi även tillgång till internet där vi kan rätta lotten om vi inte kan vara med live. Det är så klart mindre spännande att inte kolla när det sänds live via tv:n och man förlorar också chansen att kunna ringa in för att vinna massa pengar. När man är med i bingolotto så skickar man även in sin lott och kan vara med i andra dragningar som att bli uppringd och då är det så klart bra att vara tillgänglig. Tidigare så hade man inte tillgången till internet när bingolotto startades, men idag så kan du rätta bingolotten direkt via hemsidan, vilket gör det väldigt enkelt. Man behöver inte vara otrolig för att bomma vinster då du kan rätta din lott snabbt.

Att spela bingolotto skall så klart göras live för att göra spelet roligast. Som du kanske vet så spelas det tre omgångar av bingon, och du har ett rutnät av nummer. Du lyssnar på utropen och när du en rad med fem nummer så får du BINGO. Kasta dig på telefonen, det kanske blir du som kommer fram och har turen att vinna denna gång! Än idag så spelas bingolotto av många människor och just för en tid sedan så hade programmet ett jubileum och tv profilen som startade allt från början Loket var där, och det var en oförglömlig fest för alla bingofans.

Idag med hjälp av nätet så kan du gå in på bingolottos hemsida för att rätta din lott, eller så visas även numren via dagstidningar och även på bra sajter som listar olika lotter på en och samma plats. Man kan även idag köpa sina bingolotter via nätet vilket gör det hela mycket enklare, eftersom det kan vara lätt att glömma. När dagen kommer och man skall spela och man har glömt lotten så blir det panik. Köp lotten online och rätta lotten online istället och ta del av vinster som alltid kommer ge dig chans till vinst, även om du inte har tid att vara med i direktsändning varje vecka.

Det delas också ut vinster varje dag, så din lott är inget som man kastar direkt. Du kan alltså även vinna på den dagen efter!

Gratis skraplotter?