hitta rätta lotten online!

Miljonlotteriet

De flesta av oss svenskar gillar att spela på någon typ av spel och det är absolut inget fel med det. Bara man ser till att man inte spelar för mycket så det går över styr. Man skall vara med i någon typ av lotteri för att även om chansen att vinna är väldigt liten så kan det bli just du som vinner i nästa dragning. Att spela på internet är ett bra sätt att börja på eftersom det är enkelt på alla sätt. Du kan börja spela när du vill och du har ett större utbud av spel att välja mellan. En bra start är till exempel miljonlotteriet som erbjuder många olika typer av spel som skraplotter och bingo där du kan vinna direkt.

Det finns massvis av olika typer av skraplotter att välja mellan som Miljonlotteriet Resan, Mixen, Lyckohjulet, Guldskrap, Guldbingo, Ullared och Bingochansen. Till exempel i Lyckohjulet så kan du vinna upp till 1 miljon kronor direkt på skrapet och det finns nästan vinst på var 4:e lott! På Miljonlotteriet Resan så kan man vinna en resa som har ett värde på upp till 5 miljoner kronor. Här hittar du garanterat den rätta lotten för dig. Mixen är till exempel en lott för den som vill skrapa lite längre och här så kan man vinna upp till 5 miljoner kronor direkt på skrapet. Gillar du bingo så varför inte ta chansen på miljonerna i potten på Bingochansen.

Det finns så klart också vanliga typer av bingon att spela via miljonlotteriets hemsida. Du hittar olika varianter av variantbingo spel som Stjärntecken, Stjärn3an, Stjärnskottet, Stjärnbomben och Stjärnglans. Klassiska bingospel som Frukostrutan, Lunchrutan, Kafferutan, Nattrutan, Frirutan och flera finns för dig som gillar klassisk bingo. Det populära bingo spelet mönsterbingo finns också med bingon som Drömpusslet, DrömXtra och Drömstegen. Till sist som om det inte vore nog så hittar vi även 90 bollars bingo varianter som Himlachansen, Regnbågen och Norrskenet så du kommer att älska Miljonlotteriet om du gillar bingo helt enkelt! Bingo på nätet är roligare än bingolotto!

Det är lätt att bli medlem och du får även gratis pengar! Till exempel när du skall bli ny medlem så ger Miljonlotteriet dig hela 330 kronor i välkomstbonus. Denna bonus kallas också för registreringsbonus hos andra, men är samma sak. Det fungerar som så att du får maximalt denna summa när du sätter in dina första pengar. När det gäller skraplotterna så får alla nya medlemmar 25 kronor när det de blir medlem. Det räcker så klart till en stor chans på någon lott som kan bli till många miljoner. Det kallas för startbonus och är samma sak som välkomstbonus och registreringsbonus, men har valt ett annat namn helt enkelt.

Så kom igång du också redan idag, du tar inga risker alls utan får en chans att vinna pengar gratis helt enkelt. Du kan även vinna på en lott som du har köpt i någon butik fast det var en nitlott. Det kan du göra direkt via miljonlotteriets hemsida och vinna direkt på nitlotten. Inte alls så tokigt då man får extra chanser att vinna utan några som helst extra kostnader.

Gratis skraplotter?