hitta rätta lotten online!

Postkodlotteriet

Det är något visst med spel som kommer från Tv4 och de har en förmåga att lyckas med det mesta. Titta bara på bingolotto när det kom från Tv4 tidigare vad som hände. Det var en nostalgisk tid då nästan alla människor i Sverige samlades runt sina tv-apparater för att vara med i dragningarna med loket på lördagskvällarna. Hur detta kunde vara möjligt hade så klart att göra med att det spelades bingo, vilket alltid är ett sätt att samla människor, och med detta så kombinerade man även sitt program med andra saker som att den som fick bingo snabbast kunde ringa in och även vinna mycket mer. Sen så kom postkodlotteriet även från Tv4 och cirkusen var igång igen.

Denna gång så kan man vinna stora vinster med sitt postnummer och det räcker med att någon granne som har samma postnummer som dig vinner, för att då vinner du som har en lott också på samma gång. Ni kanske blir alla postkodmiljonär tack vare en granne. Det som är viktigt är att man är med och har en lott, och har man inte det och en granne vinner så står du utan vinst helt enkelt. Spelet går så klart ut på att du skall helst vara med i direktsändningen, men det kan finnas olika anledningar till att man inte kan vara med varje gång. Du kanske har en lott och vill rätta lotten snabbt och enkelt. När man köper sin lott via postkodlotteriets hemsida så kan man bevaka sina lotter genom att ange sitt kontonummer. Vinner man så sätts pengarna in på ditt konto, helt enkelt.

Att rätta din lott kan man även så klart göra med hjälp av olika dagstidningar och även på olika internetsajter där man listar Svenska postkodlotteriet och bingolotto som exempel. Alla dessa spel har något som vi alla gillar och det är att det ger oss större chanser att vinna mot till exempel Lotto eller andra typer av lotter som finns. Det går även att spela på olika sajter där man erbjuder olika typer av skraplotter men det är inte samma sak eftersom där så skrapar man endast efter en vinst av pengar direkt och det är allt. När man spelar på postkodlotteriet eller andra spel som bingolotto så har man inte bara en enda chans att vinna, utan flera eftersom det sker dragningar hela tiden.

Det är bättre ibland att vinna lite ofta än att inte vinna någonting alls vilket är mer en verklighet med bingolotto och postkodlotteriet och därför är det så populärt. Vissa gånger så delar de ut miljoner som i grannyran och när det är en avslutning på en säsong som exempel. Det är inte bara roligt och även enkelt att rätta din lott med ditt unika nummer som du har. Du ser direkt om du har fått någon vinst, och har du även angett ditt kontonummer via deras hemsida så får du även dina eventuella vinster utbetalda helt utan att du måste kontrollera det manuellt.

Lycka till med spelet och glöm inte att rätta lotten på ena eller det andra sättet!

Gratis skraplotter?